top of page

MAAK KENNIS MET TENNISSCHOOL VTA

Het allerbeste in je naar boven halen.

Sinds 2022 bieden wij tennisles voor iedereen die houdt van een balletje slaan, in een omgeving waar ze hoger op kunnen komen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Belangrijk is om te geloven in de mensen die je verder kunnen helpen, maar het allerbelangrijkste: geloof in jezelf!

Wij hebben 1 tennisleraar die jullie lessen verzorgt.

Onze tennisles heeft alles wat je nodig hebt!

Mocht jij graag lessen willen, neem dan contact met ons op. Een gratis proefles is ook altijd mogelijk.

Wij geven les bij LTC Waterwijk & ATC Swifterbant.

MJ is de trainer van de tennisschool en tennist zelf al sinds zijn 10e. Het bleek al snel dat hij een aardig balletje kon slaan. MJ heeft zelfs op hoog niveau getennist. Zo heeft hij een mooie reis naar Amerika mogen maken met Richard Krajicek en Tom Nijssen om daar een toernooi te spelen. Ook heeft hij meerdere keren een trainingskamp in Spanje gehad. MJ zijn rating is een 1,7 geweest en hij mocht eredivisie gaan spelen. Helaas kreeg MJ veel last van zijn knie en is hij er 3 jaar tussenuit geweest. Uiteindelijk hebben zijn schoonmoeder en vriendin hem weer aan het tennissen gebracht. Nu speelt hij ook weer competitie en toernooien. MJ vindt het nu vooral belangrijk om zijn ervaring en tips aan zijn leerlingen mee te geven!

Vocaz staat voor focus. Toen MJ wat jonger was werd er tijdens de lessen heel veel focus tegen hem gezegd, dat vervormde toen naar Vocaz. MJ werd vanaf toen Vocaz genoemd en hierdoor vonden wij dit een mooie naam voor de tennisschool.

Over ons: Over ons
bottom of page